top of page
Poster-Antwoord-vd-Engelen-31-jan-2023-04_edited.jpg

Boekingen

Tijdens het maakproces van onze eerste voorstelling, Er was eens een Zieltje, is gebleken dat er veel interesse is vanuit de spirituele hoek en mensen die wat bewuster bezig zijn met zelfontwikkeling. Zij reageren erg enthousiast en willen heel graag komen kijken met vrienden of hun gezin. Soms zijn ze zelfs zo enthousiast dat ze de voorstelling naar hun eigen woonplaats willen halen en willen bijdragen aan de organisatie.

 

Op deze manier komen er veel bijzondere speelplekken op ons pad en we hebben gemerkt dat deze manier van samenwerken ons goed past. Wellicht beschik jij over een netwerk van mogelijk geïnteresseerd publiek voor ons. Misschien weet je zelfs een geschikte locatie die we zouden kunnen huren om te spelen. We hebben niet zoveel nodig. Een zaal waar ongeveer 50 tot 100 mensen in kunnen met een speelvloer van ongeveer 25 vierkante meter. We beschikken zelf over licht en geluid.

 

Mocht je het leuk vinden om op deze manier met ons samen te werken, dan staan we daar zeker voor open! 
Je kunt dan contact met ons opnemen via het contactformulier.

Daarnaast kan de voorstelling natuurlijk ook 'gewoon' geboekt worden. Zo spelen we ook voor scholen, bedrijven en in besloten kring. In overleg is eigenlijk alles mogelijk!

bottom of page