top of page
Poster-Antwoord-vd-Engelen-31-jan-2023-04_edited.jpg

BABETTE HOLTMANN

Babette Holtmann_Evelien Hogers

Babette volgde een vooropleiding aan het Conservatorium van Maastricht, vervolgde haar studie aan het Western Wyoming Community College in Amerika en behaalde in 2007 haar diploma aan het Conservatorium van Alkmaar.
In 2006 maakte ze haar musicaldebuut in het ensemble van Rembrandt de Musical.

In het najaar van 2007 was ze te zien als een van de finalisten in het televisieprogramma Op Zoek Naar Evita. In de jaren daarna was ze o.a. te zien in de musical Anatevka (Tzeitel/Fromme Sarah), het toneelstuk Master Class (Sophie de Palma) en de speelfilms Voorbijgangers (Roos) en Caged (Christine). 


In 2012 werd Babette voor de eerste keer moeder. In 2016 en 2018 kwamen daar nog twee prachtige kindjes bij. Aanvankelijk heeft Babette het moederschap voornamelijk gecombineerd met lesgeven. Zo was ze o.a. werkzaam als regisseur en zangcoach bij Stichting Centrum voor Musical in Eindhoven.

Nu haar gezin compleet is, komt er weer meer ruimte voor haar andere grote passies: zingen en spelen! Naast deze voorstelling speelt ze met Hans ook in de muzikale familievoorstelling Er was eens een Zieltje.

Verder is Babette werkzaam als Stembevrijder en coach.

 

www.babetteholtmann.nl

HANS KUNNEMAN

Gitarist/componist Hans Kunneman heeft zowel een klassieke als een Jazz achtergrond. Hij speelde op talloze podia en is jarenlang als docent verbonden geweest aan het Conservatorium van Amsterdam.
 

Als componist schreef hij naast klassiek werk een groot aantal songs en musicals zoals de musical Tess, die in 2018 genomineerd was als beste nieuwe Nederlandse musical.

 

Hans is naast musicus ook spiritueel coach.

Hij is genezen van prostaatkanker zonder operatie, chemo of bestraling.

In het boek op weg naar Heling doet hij hier verslag van en deelt hij wat hij in die periode geleerd heeft. 

 

www.hanskunneman.nl

Hans Kunneman

MARIJKE SMITH

Marijke Smith

Marijke Smith is schrijver, pianodocent en voetreflexoloog.

Na publicaties in diverse tijdschriften en poëziebundels verschenen van haar hand achtereenvolgens de dichtbundel Geef mij een Wissel en de esoterische novelle

De Komst van de Groene Draak, uitgegeven door Zwerk Uitgevers.

In oktober 2020 verscheen haar tweede novelle: De Onzichtbaren.

 

Marijke werkte ook mee aan de voorstelling Er was eens een Zieltje, waarvoor zij de liedteksten schreef. Daarover vertelt zij het volgende: "De harmonieuze samenwerking met drie fantastische mensen: Babette Holtmann, Marie-Claire van der Bruggen en mijn eigen man Hans, heeft mij ongelooflijk veel plezier en voldoening gegeven. Daarnaast ging met het schrijven van de liedteksten voor mij een oude droom in vervulling: het samengaan van mijn passie voor taal en mijn liefde voor muziek. Het maakt me gelukkig te hebben mogen bijdragen aan het vormgeven van de waardevolle boodschappen van de boeken van Marie-Claire van der Bruggen."

Toen het schrijven voor de voorstelling Er was eens een Zieltje klaar was, ontstond er in Marijke een nieuwe droom die resulteerde in deze voorstelling. Dit keer schreef Marijke zowel de liedteksten als alle gesproken tekst. Marijke Smith is getrouwd met Hans Kunneman. Samen hebben zij een prachtige zoon. 

 

www.aquariel.nl

BART VAN DER ZANDEN

Bart is de lichttechnicus voor Antwoord van de Engelen en Er was eens een Zieltje. Daarnaast is hij muziektherapeut en als pedagoog werkzaam in de jeugdzorg. Vanuit die verschillende disciplines heeft hij jarenlang met veel plezier muziektheater gemaakt met kinderen.
 
"Ik vind het bijzonder om met licht de intensiteit van de voorstelling te versterken. Dat iedere locatie weer anders is, vraagt steeds bij het opbouwen om creatief denkwerk, waar ik veel voldoening uit haal. De samenwerking is daarbij erg fijn!"
 
Zijn dochter komt graag mee om te helpen, en natuurlijk om als licht-team achter in de zaal de liedjes te playbacken..

 

www.tonica-muziek.nl

Bart van der Zanden

LINDA PAAIJ

Linda Paaij

Linda Paaij is werkzaam als tourmanager voor de voorstellingen Er was eens een Zieltje en Antwoord van de Engelen. Dit betekent in de praktijk dat ze op zoek gaat naar sfeervolle en geschikte speelplekken en de zakelijke afspraken maakt.


Daarnaast is Linda al zo'n 15 jaar de blije eigenaresse van spiritueel gezondheidscentrum Spiritual Balance in Strijen. Onder één dak vind je hier een natuur- en cadeauwinkel met leuke hebbedingetjes, massage-, natuurgeneeskundige- en intuïtieve praktijken én een aantal zalen waar zeer regelmatig workshops en evenementen worden georganiseerd.


Linda heeft twee volwassen zoons, een volwassen dochter en 3 heerlijke kleinkinderen waar ze volop van geniet. Dat ze ook erg muzikaal is blijkt uit haar hobby's. Linda bespeelt het Indiaas harmonium, de native flute en de Ngoni tijdens haar mantra-meezingavonden en is tevens één van de mantra-zangeressen.

 

www.spiritualbalance.nl

bottom of page